Project Description

optoelektronski1

Senzori serija 53 i 55 izrađeni su od nherđajućeg čelika i namjenjeni najzahtjevnijim higijenskim aplikacijama u prehrambenoj industriji i farmaciji.

optoelektronski2

Fiber optički pojačavač serije 461/462/463 sa različitim vrstama fiber kablova i specijalnih nastavaka, omogućava pouzdanu detekciju veoma malih predmeta i ugradnju u skučenim prostorima.

optoelektronski3

Serija 46B namjenjena je za klasične industrijske aplikacije kao što su: detekcija paleta, kutija, gajbi i sl. (domet do 18m sa reflektorom). Zahvaljujući velikom dometu u difuzionoj varijanti sa gušenjem pozadine od 2500mm, rješava i veoma zahtjevne aplikacije.

optoelektronski4

Laserski mjerač udaljenosti ODSL30, dometa do 30 metara (difuziono). Rezolucija od 0,1mm. Izlazi analogni strujni, naponski, RS232/RS422 ili podesivi prekidački. Različite aplikacije pozicioniranja, mjerenja dijametra, detekcije….

optoelektronski5

Serija 412 u cilindričnom kućištu Fi12mm napravljena je od metala sa staklenom optikom. Dostupna je u svim verzijama.

optoelektronski6

Serije minijaturnih senora LEUZE je razvio prije više od 20 godina. Senzori ovog tipa veoma su zastupljeni na grafičkim mašinama i svuda gdje je prostor za montažu ograničen.

optoelektronski7

Malih dimenzija, ali izuzetno moćna, serija 3B je specijalista za rješavanje mnogih aplikacija u industriji i naša najprodavanija serija. IP67/IP69K kućište, varijante za detekciju providnih objekata, kvalitetne varijante sa gušenjem pozadine i nultim pragom detekcije, laserske varijante, singlelens… po povoljnoj ceni.

optoelektronski8

 

 

 

 

AMS 300 je najprecizniji mjerač apsolutne udaljenosti na tržištu. Na udaljenosti do 300 metara ostvaruje apsolutnu tačnost od samo 2mm. Izuzetno brz odziv. Svi BUS interfejsi direktno na samom uređaju. Primjena u automatskim regalnim skladištima za pozicioniranje.

optoelektronski9

Serija 8 aktuelna je više od 10 godina. Metalno kućište, staklena optika, rotirajući metalni konektor. Izuzetno veliki broj varijanti, za najzahtjevnije aplikacije. Konektor M12.

optoelektronski10

Nova ekonomična serija 318B u plastičnom cilindričnom kućištu Fi18 za jednostavnije aplikacije (transport, pakovanje…) gdje je bitna niska cijena. Dostupna u svim varijantama u klasičnom ravnom kućištu ili sa optikom pod 90 stepeni. Konektor M12.

optoelektronski11

Leuze najmoćnija serija 96 dostuna je u preko 300 varijanti. Dometi od 150 metara u predajno – prijamnoj izvedbi, veliki dometi u retroreflektivnoj ili difuzionoj varijanti, AC 230V naponi napajanja, relejni izlazi, podesivo vremensko kašnjenje…

optoelektronski12

Serija 28. Pouzdan i ekonomičan senzor za stadardne aplikacije. Sa prednje strane se montira kao standardni Fi18, dok se sa strane montira kao da je u pitanju klasično četvtasto kućište. Jasno vidljiva crvena svjetlost olakšava podešavanje. IP67 zaštićeno kućište…