Project Description

diferenc1

 

 

 

 

 

 

 

DPS 300 serija
Diferencijalni transmiter pritiska za gasove i kompresovani vazduh sa mogucnošću više podesivih opsega od 0…1,6mbara do 0…1000mbara i dvorednim LCD ekranom.
Najčešća primena u HVAC aplikacijama (grejanje, ventilacija, klimatizacija).

diferenc2

 

 

 

 

 

 

 

DPS 200 serija
Ekonomicni diferencijalni transmiter pritiska za gasove i kompresovani vazduh opsega 0…1000mbara za primenu u HVAC aplikacijama (grejanje, ventilacija, klimatizacija).

diferenc3

 

 

 

 

 

 

 

DMD 341 serija

Diferencijalni transmiter pritiska za gasove i kompresovani vazduh u aluminijumskom kućištu sa silikonskim senzorom u opsezima od 0…6mbara do 0…1000mbara.
Najčešća primena u HVAC aplikacijama (grejanje, ventilacija, klimatizacija).

diferenc4

 

 

 

 

 

 

 

 

DMD331 serija
Kompaktni ekonomični transmiter diferencijalnog pritiska za tečnosti i gasove sa stainless still senzorima i velikim izborom procesnih priključaka u opsezima od 0…20mbara do 0…16bara.

transmiter12

 

 

 

 

 

 

 

 

DMD831 serija
Kompaktni ekonomični transmiter diferencijalnog pritiska sa displejom za tečnosti i gasove sa dva piezorezistivna stainless still senzora i velikim izborom procesnih priključaka u opsezima od 0…1bara do 0…70bara.

transmiter13

 

 

 

 

 

 

 

 

XMD serija
Precizni transmiter diferencijalnog pritiska za procesnu industriju sa HART komunikacijom u opsezima od 75mbara do 20 bara sa dozvoljenim statickim nadpritiskom od 130 bara.
Dostupne intrinsically safe Ex ia i Ex d varijante.