Project Description

Kompaktni transmiter pritiska 17.620 G idealan je za inženjere koji se bave razvojem i projektovanjem kako mašina tako i kompletnih postrojenja. Izuzetno se dobro pokazao u praksi, posebno kada su uslovi rada veoma teški i zahtjevni. Fokus 17.620 G je na zahtjevnim aplikacijama u području mašinstva i elektrotehnike. Ograničen prostor za instalaciju, visoko opterećenje, temperaturni šokovi i vršni pritisci su samo neki od izazova koje ovaj transmiter pritiska sa lakoćom prevazilazi. Takođe 17.620 G bez problema ispunjava sve zahtjeve koji se susreću u hidraulici (kao što su kranovi, bageri, komunalna vozila itd..), po mašinama u proizvodnim pogonima (kao što su prese, strugovi itd..) ali takođe i u sistemima za hlađenje.

17.620 G transmiter pritiska ima radni opseg od 16 do 1 000 bar sa tačnošću od 0.5%. Kompletan senzor je izrađen od nehrđajućeg čelika i zavaren je. Zavareni dizajn uklanja sve zaptivke, što zauzvrat garantuje visoku otpornost na medije kao što su ulja ili rashladne tečnosti i osigurava visoku izdržljivost. Instalirani senzori nisu osjetljivi na vibracije, udarce kao ni na temperaturne promjene, te će senzori pouzdano nastaviti raditi čak i u prisustvu takvih poremećaja.

Električni i mehanički priključci 17.620 G senzora su usklađeni sa međunarodnim industrijskim standardima, te se veoma lako postavljaju i ugrađuju.
Transmiter pritiska 17.620 G je veoma prihvatljiv za sve mašinske i elektro inženjere koji se suočavaju sa različitim problemima, a pri tome veoma je pouzdan i osigurava dug vijek trajanja a samim tim osigurava i pouzdanost samog sistema.