Project Description

Upoznajte se sa širokim asortimanom standardnih i custom kočionih otpornika proizvođača Spohn + Burkhardt. Zbog svog smart dizajna, dugog vijeka trajanja i izuzetne izdržljivosti koriste se u raznim aplikacijama.

Profesionalni kočioni otpornici

Ako tražite najviši kvalitet za svoje projektem onda su kočioni otponici kompanije Spohn+Burkhardt pravo rješenje za Vas. Vrhunski kvalitet ovih otpornika ogleda se u njihovom 20-godišnjem vijeku trajanja i izvanrednoj otpornosti.

U bogatoj ponudi kompanije Spohn+Burkhardt pronaći ćete odgovarajuće standardne kočione otpornike za Vašu aplikaciju. Ukoliko to ne bude slučaj, kompanija Spohn+Burkhardt će radno napraviti otpornik koji u potpunosti odgovara vašim zahtjevima.

PREUZMITE BROŠURU

Odlučite se za vrhunski kvalitet

Bilo da ste menadžer industrijskog pogona ili proizvođač gotovih proizvoda, uvijek možete računati na izuzetan kvalitet Spohn + Burkhardt kočionih otpornika. Jedan od bitnih preduslova za neupitan kvalitet je, naravno, vrhunska sirovina za proizvodnju. Kompanija stoga koristi žice od legure hroma i nikla za žičane otpornike (wire-wound resistors) i najkvalitetniji nehrđajući čelik za mrežaste otpornike (wire grid resistors).

Osim toga, njihovi otpornici imaju moderan dizajn. Iako se praktično ne troše, omogućavaju vam da lako i isplativo zamijenite pojedinačne komponente ako je potrebno.

Odaberite pravi otpornik za Vašu aplikaciju

Iako su otpornici jednostavne elektronske komponente, prilikom odabira moraju se uzeti u obzir različiti parametri. Osim stvarnog otpora, na performanse značajno utiču i maksimalni dozvoljeni napon, gubici snage te sam tip otpora.

U skladu s tim, korisno je poznavati različite vrste otpornika i njihovu primjenu za različite aplikacije. Odabir pravog otpornika je ključan za osiguranje najboljih performansi vaših aplikacija.

Sve vrste kočionih otpornika
Pouzdana impementacija projekata
Želite li znati više?

Ukoliko želite znati više budite slobodni i kontaktirajte nas na već poznate mail-ove.

info@tipteh.ba
nadir.durmic@tipteh.ba
ognjen.petric@tipteh.ba
sevko.imamovic@tipteh.ba
emir.hajdukovic@tipteh.ba