Project Description

DMP 331 za niske pritiske i DMP 333 za visoke pritiske, su industrijski trasmiteri pritiska koji su svjetski lideri na ovom polju više od dvije decenije.
Nova generacija industrijskih transmitera pritiska – DMP 321 – razvijena je na osnovu uspješne historije i inovativnog duha BD|SENSORS-a.

  • Mjerni opseg pritiska od 100 mbar do 600 bar,
  • Vakum, relativni pritisak i apsolutni pritisak,
  • Tačnost ≤±0.25% FSO; opcionalno 0.1%.

DMP 321 je zasnovan na novim tehnologijama te materijalima kućišta i dijafragme od nehrđajućeg čelika. Visoku preciznost obezbjeđuju sofisticirani algoritmi za digitalnu kompenzaciju temperature kao i izbor performansi.

Slobodan konfiguracijski opseg opcija, uključujući različite izlazne signale, električke i mehaničke konekcije, materijale za zaptivanje i hermetički zavarene senzore, čine DMP 321 idealnim za praktično sva industrijska postrojenja, laboratorijske aplikacije, testne stolove kao i opremu za kalibraciju.

Opseg opcija takođe uključuje sigurnosne tipove koji su u skladu sa ATEX i IEC Ex standarda za aplikacije u potencijalno eksplozivnim sredinama.

U toku još i izrada DMP 321 P sa zavarenom dijafragmom od nehrđajućeg čelika sa prednje strane za higijenske aplikacije.