Project Description

Ovom prilikom želimo vas obavijestiti da smo početkom 2021 godine i zvanično uspostavili saradnju sa kompanijom Teknokol i na taj način postali njihov ekskluzivni distributer za područje Bosne i Hercegovine.

Teknokol je svjetski lider u proizvodnji sistema za hlađenje, eko panela, sistema potpornih ruku i drugih tehnologija. Od sada u ponudi imamo sve vrste nabrojane opreme, a u nastavku možete pronaći nešto više informacija o sistemima za hlađenje.

Kompanija Teknokol kontinuirano unapređuje asortiman proizvoda i standard kvalitete te je postao jedan od glavnih dobavljača vodećim svjetskim integratorima za potrebe potpornih ruku, kontrolnih ploča i kontrolnih sistema.

Panel sistemi za hlađenje

Teknokol nudi efikasno rješenje problema prekomjernog zagrijavanja koje skraćuje životni vijek i smanjuje efikasnost proizvodne opreme. Teknokol rashladni sistemi poznati su po svojim visokokvalitetnim komponentama.

Vanjski panel sistemi za hlađenje

Poput Teknokol unutrašnjih panel sistema za hlađenje, vanjski sistemi također imaju A-klasu potrošnje energije, elegantan i ergonomski dizajn i, što je najvažnije, izdržljive komponente sposobne za preživljavanje dugih sati kontinuiranog rada u vrućim okruženjima.

Ovi se sistemi često koriste u telekomu, općim komunikacijama i sigurnosnim sistemima, gdje su pouzdanost i dug životni vijek od ključne važnosti.

Naši sistemi za hlađenje koriste se za hlađenje električnih panela u atmosferskom okruženju, pružaju toplotnu stabilnost i smanjuju prašinu, asertivni su u povećanju vaše proizvodnje i energetske efikasnosti. Doprinose zaštiti radne efikasnosti i životnog vijeka osjetljivih električnih i elektroničkih komponenata koje kontinuirano rade suočene s visokim temperaturama.

Outdoor Panel Cooler Systems 1000

Inžinjeri za istraživanje i razvoj razvili su panel sisteme za hlađenje, koji se odlikuju potrošnjom energije A klase, pod motom „Moćan R&D, moćno hlađenje“. Teknokol vas štiti od izuzetno skupih kvarova električne opreme u temperaturnim uslovima od 45-60 ° C, što je odlika toplih klima i što doprinosi svjetskom problemu klimatskih promjena.

                                                                                                                                                                              Outdoor Panel Cooler Systems 2000

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite našem timu prodajnih inženjera, koji će Vam rado pomoći pri odabiru odgovarajuće opreme za Vašu željenu aplikaciju.