Project Description

Teknokol sistemi potpornih ruku/nosača za HMI kućišta pružaju ekonomično, efikasno provođenje, modularnu montažu i prilagodljiva rješenja. Potporni krakovi Teknokol dizajnirani su za opterećenja do 120 kg.

Teknokol ima tri različite serije sa tehničkim specifikacijama za mala (TK045), srednja (TK060) i velika opterećenja (TK120). Sistemi oslanjanja su široko kompatibilni, prikladni za rukovaoca i pouzdani. Sistemi ruku Teknokol Support savršeno su kompatibilni s upravljačkim pločama operatora i kućištima HMI (Human Machine Interface) što rezultira sjajnim industrijskim prikazom.

TK120.505

Interkonekcijski modul omogućava pomicanje 90 ° udesno i 90 ° ulijevo pomoću presjeka dva potporna kraka smještena na vodoravnoj osi. Ovaj proizvod, koji je također nazvan i šarka, omogućava sigurno sklapanje dugih i teških konfiguracija ruku zahvaljujući svom čeličnom tijestu za lijevanje.

TK120.700

Horizontalni izlaz sa šarkama koji se može okretati, dizajniran je za situacije kada je veza s podom nemoguća i kada je poželjno imati visoku točku spajanja na zidu ili mašini. Omogućava vodoravno postavljanje potporne ruke. Ovaj modul je posebno dizajniran za teške konfiguracije i može se okretati za 315 °.

TK0120 specifikacije

Dizajniran je za velika opterećenja.
Idealno za duge aplikacije.
Modularne je strukture i modernog dizajna.
Široki sistem komponenata za različite konfiguracije.
Ima nosivost od 120 kg za dužinu profila od 1m.
RAL 7035 standardna boja.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite našem timu prodajnih inženjera, koji će Vam rado pomoći pri odabiru odgovarajuće opreme za Vašu željenu aplikaciju.