Project Description

Napredni sistem decentralizacije zahtijeva sve manje i manje elektroormare. Zbog toga kablovi trpe nedostatak prostora, što dovodi do oštećenja ili u najgorem slučaju pucanja istih. To dalje prouzrokuje slabiji prenos podataka, gubitak podataka te pad sistema. Rješenje problema nudi ESCHA sa ugaonim RJ45 konektorima. Zaštićeno tijelo konektora obezbjeđuje sigurnost, stabilnost i garantuje besprijekoran prenos podataka.

Kako bi se zadovoljio što veći broj zahtjeva kupaca u ponudi su dvije varijante kablova sa konektorima “ugaoni na ugaoni” i “ugaoni na ravni”. Svi proizvodi posjeduju UL certifikat i zadovoljavaju zahtjeve IP20 nivoa zaštite. Na linku u nastavku možete pronaći specifikacije za nove modele:

ESCHA kablovi sa ugaonim RJ45 konektorima

Originalni pribor

Za RJ45 konektore, koji su instalirani u portove gdje mehanizmom za fiksiranje nije lako dostupan, ESCHA je dugo vremena imala multi-clip sistem u ponudi. Ovaj sistem se nalazi na konektoru i omogućava jednostavno priključivanje i vađenje istog. ESCHA multi-clip je dostupan u jedanaest boja i pored toga što se uklapa na prethodne modele konektora, moguće ga je instalirati i na novi ugaoni konektor.