Project Description

Inovativan dizajn

Zahvaljujući modernom i ravnom eksternom dizajnu CT5, prašina i ostali materijali teško da mogu ući unutar svjetlosnog tornja. Centralni kontaktni sistem se sastoji od 5 ugrađenih kontakata što obezbjeđuje da se informacije prosleđuju što sigurnije. Unutar CT5 svjetlosnih tornjeva nalazi se integrisano sočivo koje doprinosi ravnomjernoj raspodjeli svjetlosti u svim smjerovima.

Multifunkcionalni svjetlosni toranj

LED multifunkcionalni CT5 modul je dostupan u 6 boja i nudi sledeće funkcije: LED kontinualno svjetlo, LED treptajuće, LED jednostruko i dvostruko treptajuće svjetlo, a individualne funkcije se biraju pomoću DIP prekidača. Dostupan je i piezo zvučnik, pri ćemu se pomoću DIP prekidača može odabrati jedan od 8 različitih tonova, a maksimalna jačina izvuka iznosi 95 dB i podešava se pomoću potenciometra.

Različiti načini montaže

CT5 svjetlosni tornjevi dostupni su sa različitim načinima montaže, pri čemu je ekonomski najprihvatljivije plastično podnožje  sa jednodjelnom plastičnom cijevi dužine 100 mm, ali takođe dostupne su i aluminijumske cijevi sa dužinama od 250 i 400 mm. Pored toga, CT5 nudi i dva metalna nosača pod uglom od 90 stepeni, ovo omogućava da se može koristiti vanjski kabl koji dolazi iz bilo kog smjera a sa druge strane omogućava i vertikalnu montažu na bazu CT5-M12. Maksimalan broj modula koji se mogu montirati u slučaju korištenja M12 baze iznosi 4. Baze svjetlosnog modula CT5 posjeduju push-in terminal i pogodne su za sve uobičajene vrste montaže kao što su: vertikalna montaža, montaža cijevi, montaža vanjske cijevi, montaža vertikalne cijevi, montaža cijevi s bočnim umetanjem kabela, slobodno vanjsko umetanje kabela, vertikalna montaža M12 podnožja i direktne montaže provodnika sa NPT ½ ”navojem.

KARAKTERISTIKE
KONFIGURATOR