Project Description

Toranj 6 puta svjetliji od konkurentskih

Sa svjetlošću do 6 puta jačom, PC7 ostavlja konkurentske signalne tornjeve u sjeni i jamči najbolji mogući signalni učinak, čak i kada je riječ o veoma svijetlim uvjetima rada.

Najviši signalni toranj

Jedinstveno konektovanje omogućuje nadogradnju i do 7 modula zahvaljujući 8 unutarnjih kontakata. Kao rezultat toga, PC7 nije samo najviši signalni toranj, nego i onaj koji nudi najviše kombnacija.

Višebojni moduli

7 BOJA - 1 MODUL

Moguće je eksterno odabrati između 7 boja u jednom LED višebojnom modulu: crvena, žuta, zelena, plava, pink, tirkizna. Zahvaljujući binarnoj logici, 4 dodatna modula mogu biti korištena u dodatku za višebojne module.

Moduli sa rotirajućim svjetlom

PC7 je prvi signalni toranj koji nudi LED modul sa rotirajućim svjetlom. Brzinu rotirajućeg svjetla moguće je podesiti u 2 brzine: 90 i 180 rpm – preko DIP prekidača.

Još viši vrh tornja

Vrh modula je još viši u odnosu na standardne svjetlosne module a također posjeduje i mogućnost proširenja. To znači da gornji dio modula PC7 omogućuje primjenu signalnog tornja u širokom rasponu aplikacija.

Ukoliko se gornji dio modula kombinira sa unutrašnjim zvučnim modulom i bazom, PC7 postaje visokoučinkovit vizualno-zvučni signalni uređaj koji nudi mnoštvo mogućnosti signalizacije.

Karakteristike
Konfigurator