Project Description

Cognex je apsolutni svjetski lider u ponudi Vision sistema zahvaljujući tzv. box rješenju kamera koje su spremne za integraciju čim ih izvadite iz pakovanja.

Cognex-ova InSight serija predstavlja veoma kompaktne i potpuno integrisane smart kamere, koje se isporučuju sa besplatnim softverom, koji već sadrži sve moguće inspekcijske softverske alate, autofokus (mehaničko podešavanje sočiva kojim se softverski upravlja, bez potrebe da operater interveniše, tako da jedna kamera i jedno sočivo pokrivaju sve različite formate i dimenzije proizvoda), alate za mjerenje (dimenzije, uglovi, prečnici, ekscentriciter), alate za čitanje i verifikaciju alfanumeričkih karaktera, alate za čitanje, verifikaciju i ocenjivanje kvaliteta barkodova (1D i 2D kodovi), logičke funkcije, sve moderne industrijske protokole (PROFINET, ModbusTCP, EtherNet/IP, POWERLINK, CCLink, Melsec protocol), point-to-click comunikacija sa PLC-ovima svih najvećih proizvođača (Siemens, Rockwell, Mitshubishi…), predefinisane protokole za najveće proizvođače robota (ABB, Denso, Kawasaki, Kuka, Motoman, Staubli). Kamere su „stand-alone“ i ne zahtevaju prisustvao PC računara, a kućište je veoma robusno u IP67 ili IP68 zaštiti.
Tipteh pored opreme nudi i kompletna rješenja i integraciju inspekcijskih vision sistema, a brojne reference u zemlji i inostranstvu nas preporučuju za rješavanje najzahtevnijih inspekcijskih aplikacija.

vision1