Project Description

HENGSTLER je vodeći evropski proizvođač komponenti za brojanje u automatizaciji kao što su inkrementalni enkoderi, apsolutni rotacioni enkoderi, brojači, sigurnosni releji, pisači  i posjeduje dugogodišnju tradiciju u proizvodnji istih. U našem prodajnom asortimanu možete pronaći sve vrste inkrementalnih enkodera, od standardnih  preko  veoma robusnih za otežane uslove rada, pa do veoma preciznih (do 10 000 impulsa po obrtaju), a od sada po još povoljnijim cijenama.

Jedan od najzastupljenijih inkrementalnih enkodera je upravo ICURO RI58

Univerzalne industrijske inkrementalne enkodere iz porodice RI58 karakteriše izuzetna fleksibilnost koja im omogućava široku oblast primjene. Ovi enkoderi pogodni su za velika udarna opterećenja i imaju visoku klasu  tačnosti  i do 10 000 impulsa/obrtaj i posebno su pogodni za upotrebu u mašinskim alatima, CNC mašinama, mašinama za pakovanje, motornim pogonima, mašinama za brizganje plastike i mnogim drugim.

Za brz i jednostavan odabir odgovarajućeg enkodera tu je online konfigurator:

HENGSTLER Incremental Rotary Encoders – Product Selector

Za više informacija o novim cijenama molimo Vas obratite se našem timu prodajnih inženjera, koji će Vam rado pomoći pri odabiru pravog rješenja za Vašu željenu aplikaciju.