Project Description

Distribucija za YASKAWA Vipa kontrolere

YASKAWA Vipa Controls, poznati po proizvodnji izuzetno pouzdanih kontrolera, povjerili su distribuciju svojih proizvoda kompaniji TPTEH na području Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Srbije i Makedonije.

YASKAWA Vipa Controls – novo ime, vrhunski kvalitet

Kompanija VIPA GmbH, nakon četiri godine rada u YASKAWA grupi, sada je zvanično dio YASKAWA Europe GmbH sa novim imenom YASKAWA VIPA Controls. Pridruženi su odsjeku “YASKAWA Robotics” i “YASKAWA Drivers & Motion”. YASKAWA proizvodi će i dalje slijediti koncept izuzetno visoke kvalitete po čemu je YASKAWA brend i bio poznat.

Kompanija je moćan globalni igrač u oblasti automatizacije jer je prisutna u više od 60 zemalja diljem svijeta i više od tri desetljeća provela je u razvoju i proizvodnji pouzdanih komponenti za automatizaciju i programabilne logičke kontrolere (PLC). Njihova rješenja se svakodnevno upotrebljavaju u automatizovanim procesima, automobilskoj idrustriji, logističkoj industriji, kao i industriji hrane i pića. Sigurni smo da bi se i ostale grane industrije veoma jednostavno mogle unaprijediti upotrebom YASKAWA VIPA Controls proizvoda.

Njihov asortiman uključuje sljedeće grupe proizvoda:

U prilogu je i link za kratki video o najnovijoj liniji Micro PLC proizvođača YASKAWA VIPA Condrols.

VIDEO (micro PLC – VIPA CONTROLS)