Project Description

kamere1

Basler je razvio kamere za korisnike u industriji za aplikacije koje zahtevaju superiorni kvalitet slike i odličan odnos cene i kvaliteta. Dostupni su i monohromatski modeli i modeli u boji, različitih brzina i tehnologija senzora kamere (CMOS, CCD). Kamere podržavaju standardne interfejse radi jednostavnije integracije i veće fleksibilnosti.

kamere2

Za aplikacije u industriji gde je na ograničenim prostorima potrebna visoka rezolucija Basler je razvio Line-Scan kamere. Dostupni su monohromatski i modeli u boji sa različitim rezolucijama, interfejsima i brzinama prenosa podataka.

kamere3

Baslerove mrežne IP kamere za video nadzor su dostupne sa CCD i sa CMOS senzorima rezolucija od VGA do 5 megapixela sa izuzetnim kvalitetom slike i sa ekstremno brzim frame rate-om (100 frejmova u sekundi). Temperaturni opseg je od -40 do 50 stepeni. Dostupne su vandal proof kućišta sa IP66 zaštitom, kao i opcije sa slotom za SD karticu. Za sve kamere dostupna je sva preteća oprema (sočiva, trigger kablovi, data kablovi, nosači, frame greber kartice). Tipteh je na raspolaganju da za svoje klijente pruži stručnu pomoć prilikom razvijanja inspekcijskih ili drugih aplikacija u industriji.