Project Description

POZIVNICA ZA 63. MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA (UFI)

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća pravo je mjesto za promociju četvrte industrijske revolucije – Industrije 4.0. Rječ je o digitalizaciji koja je unjela revolucionarne promjene u razvoj i način poslovanja kompanija, povećanje produktivnost i unapređenje konkurentnosti. Ovaj koncept ukazuje na nove mogućnosti i izazove, usmjerava na prepoznavanje novih uticaja i posledica ubrzanih tehničko-tehnoloških dešavanja. Da bi zadržao imidž najuglednije specijalizovane razvojno-tehnološke manifestacije u ovom dijelu Evrope, Sajam tehnike pokušava da ugosti sve relevantne domaće i brojne strane izlagače, među kojima su i ključni promoteri tehničko-tehnoloških trendova u svjetu.

Naša kompanija Tipteh je stari poznanik beogradskog Sajma tehnike i kombinuje znanje visokoobrazovanih inženjera iz oblasti automatizacije, elektronike i informatike. Tome doprinosi i redovno školovanje kod principala i dnevno rješavanje različih tehničkih problema.

Najbolja referenca naše kompanije je veliki broj zadovoljnih proizvođača mašina, sistem integratora i krajnjih korisnika u industriji, kao što su: Tigar Tyres, Metalac, Apatinska pivara, Knjaz Miloš, Hemofarm, Ball Packaging, Coca Cola, Actavis, Carlsberg, Heineken, Fiat, Bosch…

Očekujemo vas na štandu 1302 u hali 1 Beogradskog sajma.

Dođite da se družimo!